KALENDARZ IMPREZ

Piątek, 30 Października 2020
Pon Wto Śro Czw Pią Sob Nie
      01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Aktualności

Szlak Kulinarny Podkarpackie Smaki

  • 22-09-2020
Szlak liczy 50 obiektów, dzięki czemu należy do największych szlaków kulinarnych w Polsce. Jego celem jest promowanie zwiedzania regionu poprzez jego bogatą tradycje kulinarną i poznawanie Podkarpackiego poprzez wrażenia kulinarne. W obiektach gastronomicznych można zamówić proziaki, hreczanyki, fuczki, stolniki czy zalewajkę oraz inne tradycyjne potrawy. A „smakami regionalnymi” może interesować się każdy, niezależnie od wieku, płci czy narodowości. I na koniec to co najważniejsze - sztuka kulinarna jest jedyną dziedziną sztuki, która przemawia do wszystkich pięciu ludzkich zmysłów, z tym tak czułym dla naszej pamięci – smakiem.

Apifitoterapia - korzyści z połączenia miodu i ziół

  • 22-09-2020
Rekrutacja na szkolenie „Apifitoterapia - korzyści z połączenia miodu i ziół” będzie aktywna od czwartku, 24 września br. do poniedziałku 28 września br. Zapraszamy pszczelarzy, producentów ziół i przetwórców z terenu województwa podkarpackiego.

Dobra mąka, bo z Frysztaka

  • 07-07-2020
Mąka z Młyna Frysztak do kupienia w e-sklepie Podkarpackie Smaki. Dwa rodzaje mąki: pszenna (graham i poznańska) i żytnia (razowa) w różnych typach czeka na zamówienie: https://www.sklep.podkarpackiesmaki.pl/produkty/produkty-sypkie-i-ziarna

Przyjemna lektura na wakacje - bieszczadzkie legendy dla dzieci

  • 05-07-2020
E-sklep Podkarpackie Smaki to ponad 500 produktów tradycyjnych, regionalnych i ekologicznych. Do tej liczby pochodzących wyłącznie z naszego regionu wyrobów od jakiegoś czasy dołączyliśmy książki.

EKO żytnie grzanki dla każdego

  • 04-07-2020
Do zup kremów najlepiej pasują domowe grzanki przygotowane z chleba pokrojonego w kostkę.

„Klawisze” czyli ciasteczka domowe z Baszpol-u tańsze

  • 03-07-2020
Jedni się śmieją z potanienia musztardy, a my – ekipa e-sklepu Podkarpackie Smaki – głośno mówimy, że najsmaczniejsze, ręcznie wykonane ciasteczka z piekarni w Grzegorzówce koło Dylągówki są tańsze. Na jednym półkilogramowym opakowaniu – dzięki zmianie stawki VAT – zaoszczędzicie całe 49 groszy.

Ponad 5 kg wędlin w paczce!

  • 03-07-2020
E-sklep Podkarpackie Smaki działa już ponad trzy lata, w jego ofercie znajdziecie wyłącznie wyroby z małych i średnich, rodzinnych firm z terenu Podkarpackiego. Są wyśmienite wędliny, sery, chleby, ciastka, susze i inne wspaniałości, ba nawet podkarpackie kosmetyki. I zawsze zachęcamy do ich spróbowania, przetestowania. A szczególnie z taką pakę, zestaw ponad 5 kg wyśmienitych wędlin, za jednym strzałem!

Kiełbasa grillowa z serową glazurą – po upieczeniu

  • 02-07-2020
Kiełbasa grillowa z serem – wymarzony wyrób na weekend dostępny w e-sklepie Podkarpackie Smaki.

Nowości przekąskowe w e-sklepie Podkarpackie Smaki

  • 01-07-2020
Piekarnia Radosna Twórczość w Boguchwale, członek Klastra Podkarpackie Smaki, znana jest z ciekawych smakowo i artystycznie wypieków. Dwa kolejne jej produkty pojawiły się w naszym sklepie internetowym.

Naturalne kosmetyki w e-sklepie Podkarpackie Smaki

  • 30-06-2020
Wśród ponad 500 produktów i wyrobów w e-sklepie Podkarpackie Smaki znajdziecie także niewielką to fakt, ale arcy ciekawą linię naturalnych kosmetyków wytwarzanych na terenie województwa podkarpackiego. Wśród nich ciekawą grupę stanowią dzieła sygnowane marką Uzdrowisko Rymanów S.A.

Z miłości do miasta, dobrego smaku i aromatu

  • 29-06-2020
Kawa w Podkarpackiem z oczywistych powodów nie rośnie, ale jest tutaj sprowadzana i na miejscu w lokalnych palarniach wypalana, a także robione są z jej różnych gatunków różne – często bardzo oryginalne - mieszanki.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  »»»  281
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION