KALENDARZ IMPREZ

, 21 Stycznia 2018
Pon Wto Śro Czw Pią Sob Nie
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Aktualności

Proziaki pomysłem na promocję

  • 14-11-2017
Arkadiusz Wejer, Szef Kuchni Restauracji Garden w Hotelu Hilton Garden Inn Rzeszów wita gości przybyłych na Kongres 590 w Jasionce... proziakami!

„Garncarzom” stuknęło 5 lat

  • 13-11-2017
W sobotę, 18 listopada br., w Medyni Głogowskiej święto i to z niespodziankami. W 2012 r. w budynku stylizowanym na chałupę zbudowaną z bali rozpoczęła tam działalność Karczma u Garncarzy.

Podkarpackie produkty na Stacjach Paliw GROSAR

  • 11-11-2017
Półka Podkarpackie Smaki z naszymi produktami regionalnymi, tradycyjnymi i ekologicznymi – wytwarzanymi przez przedsiębiorstwa rodzinne z Podkarpackiego - została wprowadzona do trzech stacji paliw firmy Grosar Mistrzowskie Paliwa.

Gęsina i dobre wina

  • 09-11-2017
Szef Kuchni Restauracji Bosko w Przemyślu zadbał, aby jego specjalnemu menu weekendowemu związanemu ze świętomarcińskimi zwyczajami towarzyszyły wyjątkowe i niepowtarzalne trunki.

Konfitura z derenia z Certyfikatem

  • 07-11-2017
Podczas X Forum Rynku Spożywczego i Handlu w Warszawie podkarpacka konfitura z derenia i czarnej jagody uzyskała „Certyfikat Dobry Produkt”.

Historia ze smakiem

  • 07-11-2017
W niedzielę, 12 listopada br., w Rymanowie w Hotelu-Restauracji „Jaś Wędrowniczek” (ul. Bieleckiego 8) na zainteresowanych czeka niezwykła - także kulinarna - lekcja historii.

Boski dereń Rysia Podkarpackiego

  • 05-11-2017
O działaniach Stowarzyszenia „Pro Carpathia” z Rzeszowa promującego dereń jako „owoc Podkarpacia” pisaliśmy już nie raz.

Magiczne Bieszczady w Orelcu

  • 04-11-2017
Unikalne miejscu na bieszczadzkiej mapie Podkarpackiego czyli Gospodarstwo Agroturystyczne Zagroda Magija Twórcze Bieszczady w Orelcu.

Wyjątkowe niedzielne zestawy

  • 03-11-2017
Miejsce magiczne także kulinarnie czyli Kresowa Osada w Baszni Dolnej k. Lubaczowa zapraszamy w niedzielę, 5 listopada br., do restauracji, w której dostępne będą specjalne dania degustacyjne.

Kacze smaki w Mielcu

  • 03-11-2017
Kolejny obiekt na Szlaku Kulinarnym Podkarpackie Smaki - Karczma Polska w Mielcu, w którym zagościło jesienne menu.
1  «««  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  »»»  236
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION