KALENDARZ IMPREZ

Sobota, 18 Sierpnia 2018
Pon Wto Śro Czw Pią Sob Nie
    01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Aktualności

Smaczne ryby i pasztety

  • 13-04-2018
Zapraszamy w dniach 20-22 kwietnia br. do Kielc na ECO Style na wspaniałe ryby z Gospodarstwa Rybackiego Smolin Fish z Rudy Różanieckiej k. Lubaczowa.

Chleb prosto z pieca

  • 12-04-2018
Rodzinna piekarnia „G.W. Kłaczyńscy” Witold Kłaczyński, w której wypiekane jest naturalne pieczywo żytnie, istnieje od 25 lat.

Łosoś, pstrąg i karp

  • 11-04-2018
Karczma Polska w Mielcu zaprasza na rybne frykasy.

Nasze podkarpackie proziaki

  • 10-04-2018
Restauracja Rejtana 1 w Rzeszowie do swojego menu dołączyła tradycyjne, podkarpackie proziaki.

Ponad 300 lat nad głową

  • 05-04-2018
Pastewnik to jedyny w Polsce żywy skansen, gromadzący szereg zabytków architektury drewnianej z terenu Ziemi Przeworskiej.

Dukielskie specjały z Jasiołki

  • 29-03-2018
Gdy szukamy dobrej szynki, kiełbasy, kabanosów czy innych klasycznych wędlin to często pierwszym skojarzeniem są nieduże masarnie. Do takich należy Zakład Mięsny „Jasiołka” w Dukli.

W Lubaczowie Kiermasz Wielkanocny

  • 29-03-2018
W piątek, 30 marca br., od godz. 9.00 na Rynku Miejskim w Lubaczowie rozpocznie się tradycyjny Kiermasz Wielkanocny.

Tradycja dobrego wypieku

  • 29-03-2018
Polacy na świąteczne stoły szukają wyrobów znanych im od lat, do których mają pełne zaufanie co do składników i jakości ich wykonania.

Najlepsze zakłady masarskie - trzy pokolenia doświadczeń

  • 28-03-2018
Już trzecie pokolenie rodziny Osip angażuje się w branżę wędliniarską. Masarnia w Wierzawicach koło Leżajska to klasyczna firma rodzinna.

Najlepszy żurek z Wolicy

  • 27-03-2018
Firma RAVIX z Dębicy od 2016 r. produkuje naturalne zupy bez konserwantów: żurek, barszcz biały i czerwony w szklanych butelkach.
1  «««  5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13  »»»  251
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION