Czy wiecie, że miód jest jedynym produktem, który się nie psuje, może ulec jedynie zakwaszeniu, np. poprzez kontakt z ludzką śliną. W grobowcach faraonów znajdowano miód, które po odpowiednim przygotowaniu, nadawał się do spożycia.
Nasze miody pozyskiwane są w gospodarstwie rolno-pasiecznym we wsi Munina (powiat jarosławski), w którym Nathalie i Jerzy Leban działają od lat. Wytwarzają miody odmianowe, m.in. lipowy, rzepakowy, gryczany, wielokwiatowy, nawłociowy i spadziowy oraz z dodatkami. Zapraszamy w poniedziałek w godz. 5.30-12.00, od wtorku do piątku w godz. 5.30-12.30., w sobotę w godz. 5.30-11.00.
Niektóre z wytwarzanych w gospodarstwie rolno-pasiecznym Nathalie i Jerzego Leban miodów dostępne są w naszym sklepie internetowym Podkarpackie Smaki https://www.sklep.podkarpackiesmaki.pl/produkty/miody