Aktualności

30 wypieków do wyboru

  • 19-12-2016
Cukiernia Fiore w Przemyślu to dla wielu najsłynniejsze lody w tej części Polski, a także wyśmienite ciasta i torty produkcji własnej.

Producent z Kolbuszowej w TVP

  • 19-12-2016
W poniedziałek, 19 grudnia br., o godz. 20.25 na antenie TVP 1 w programie „Wielki test o żywności. Polska smakuje”, znani kucharze przygotują wigilijne potrawy z wykorzystaniem m.in. produktów firmy „Orzech” z Kolbuszowej.

Dla „odważnych” smakoszy

  • 19-12-2016
Pomysł na połączenie ulubionej, narodowej wręcz, potrawy czyli pierogów z elementem wigilijnym czyli karpiem! Przepis użyczyło Gospodarstwa Rybackiego w Rudzie Różanieckiej, Zarząd Dóbr Smolin (gm. Narol), producent wyśmienitych karpi (i nie tylko) w naszym regionie.

Pierny jak dobry piernik

  • 19-12-2016
Próbowaliście już piernik staropolski leżakujący minimum 2 tygodnie? Jeśli nie to zapukajcie do Cukierni Słodkie Podarunki​ w Rzeszów przy ul. Kościuszki 5.

36 pomysłów na Wigilię

  • 19-12-2016
Catering świąteczny na wynos to mocna strona Karczmy Jorgula w Nowej Dębie. W swojej ofercie mają aż 36 potraw i dodatków! Zamówienia przyjmują do wtorku, 20 grudnia br.

Bieszczadzkie prezenty z Ursa Maior

  • 18-12-2016
Bieszczadzka Wytwórnia Piwa Ursa Maior z propozycją świątecznych pomysłów na ciekawe prezenty.

Jarmark jakich mało

  • 18-12-2016
Udany Jarmark Świąteczny w Barze Taurus (Rzeszów, ul. Podkarpacka 190) za nami. Było gwarnie, świątecznie, kulinarnie i rodzinnie.

Dzisiaj kiermasz w rzeszowskim Taurusie

  • 18-12-2016
W niedzielę, 18 grudnia br., o godz. 9.00 w Barze Taurus w Rzeszowie (ul. Podkarpacka 190) rozpocznie się Kiermasz Bożonarodzeniowy.

Brzozowskie wypieki od „Ciacho”

  • 17-12-2016
Zestaw i cennik ciast tradycyjnych z naturalnych składników przygotowywanych w Cukierni „CIACHO” w Brzozowie (ul. Mickiewicza 8).

Rzeszowski jarmark tylko do niedzieli

  • 17-12-2016
Na trwającym od kilku dni Jarmarku Świątecznym na rzeszowskim Rynku wybór bardzo ograniczony, ale ciekawy. Co polecam? Przede wszystkim tradycyjne pieczywo i wędliny bez chemii.
1  «««  107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115  »»»  286
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION