Dania i potrawy

Sznycle smażone

Przepis: Markowa

Studzielina

Przepis: Beskid Dukielski

Studzielina

Przepis: Maria Staniszewska, Bukowa (Gmina Brzostek)

Stolniki pieczone

Przepis: Myczkowce (mina Solina)

Stolniki

Przepis: Anastazja Krech, Anna Dwornicka, Jałowe

Stolniki - pierogi z tartych ziemniaków, pieczone na liściach kapusty

Przepis: Aliela Stec, Olchowce

Sos z suszonych grzybów

Przepis: Tereza Kyszczak – Tradycijni lemkiwśki strawy
1  «««  6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14  »»»  34
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION