Dania i potrawy

Zrazy z mięsem i kapustą

Przepis: Olga Sokół, Lubatowa (Beskid Dukielski)

Ziemniaki zapiekane z serem i bryndzą

Przepis: Maria Gocz, Zyndranowa (Beskid Dukielski)

Ziemniaki zapiekane z serem albo bryndzą.

Przepis: Tereza Kyszczak – Tradycijni lemkiwśki strawy

Ziemniaki zapiekane z mięsem

Przepis: Alina Baj, Ustrzyki Dolne

Ziemniaki zapiekane

Przepis: Bronisława Wołkowicz, Teodorówki (Beskid Dukielski)

Ziemniaki pieczone

Przepis: Tereza Kyszczak – Tradycijni lemkiwśki strawy

Ziemniaki na sposób pasterski

Przepis: Koła Gospodyń Wiejskich z gmin: Solina, Baligród, Cisna, Olszanica, Lesko, Uherce Mineralne
1  «««  2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10  »»»  34
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION