Produkty mięsne (31)

Szynka biesiadna pilzneńska

17 lipca 2006 roku wpisana na Listę Produktów Tradycyjnych. Producent: Przedsiębiorstwo Przemysłu Mięsnego „TAURUS” Sp. z o.o. w Pilżnie, ul. Legionów 58, tel. 014 67 06 130, www.stan-taurus.com.pl

Salceson wiejski pilzneński

17 lipca 2006 roku wpisany na Listę Produktów Tradycyjnych. Producent: Przedsiębiorstwo Przemysłu Mięsnego „TAURUS” Sp. z o.o. w Pilźnie, ul. Legionów 58, tel. 014 67 06 130, www.stan-taurus.com.pl

Salceson dukielski

29 marca 2006 roku wpisany na Listę Produktów Tradycyjnych. Producent: Zakład Mięsny „Jasiołka”, 38-450 Dukla, ul. Nadbrzeżna 1, tel. 013 43 308 02, www.jasiolka.com

Przysmak zapiekany markowski

10 października 2005 roku wpisany na Listę Produktów Tradycyjnych. Producent: Zakład Uboju i Przerobu Mięsa Jan Fołta, 37-120 Markowa 409, tel. 017 226 55 57, www.markowska.pl

Pasztet zapiekany

10 marca 2006 roku wpisany na Listę Produktów Tradycyjnych. Producent: Zakład Mięsny „Jasiołka”, 38-450 Dukla, ul. Nadbrzeżna 1, tel. 013 43 308 02, www.jasiolka.com

Kiszka pasztetowa dukielska

29 marca 2006 roku wpisana na Listę Produktów Tradycyjnych. Producent: Zakład Mięsny „Jasiołka”, 38-450 Dukla, ul. Nadbrzeżna 1, tel. 013 43 308 02, www.jasiolka.com

Kiszka kaszana regionalna dukielska

29 marca 2006 roku wpisana na Listę Produktów Tradycyjnych. Producent: Zakład Mięsny „Jasiołka”, 38-450 Dukla, ul. Nadbrzeżna 1, tel. 013 43 308 02, www.jasiolka.com
«««  1 | 2 | 3 | 4 | 5  »»»  
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION