Produkty mięsne (31)

Schab tradycyjny z Górna

29 kwietnia 2008 wpisany na Listę Produktów Tradycyjnych. Producent: Zakład Mięsny SMAK-GÓRNO, 36-051 Górno 104, tel. 17 772 87 15, 17 772 88 10, www.smakgorno.pl

Salceson swojski radomyski

02 lipca 2008 wpisany na Listę Produktów Tradycyjnych. Producent: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Mrozowski Kazimierz, ul. Graniczna 1, 39-310 Radomyśl Wlk., tel. 14 681 95 84

Boczek wędzony radomyski

02 lipca 2008 wpisany na Listę Produktów Tradycyjnych. Producent: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Mrozowski Kazimierz, ul. Graniczna 1, 39-310 Radomyśl Wlk., tel. 14 681 95 84

Wiejska pieczona z Górna

30 marca 2007 roku wpisana na Listę Produktów Tradycyjnych. Producent: Zakład Mięsny SMAK-GÓRNO, 36-051 Górno 104, tel. 17 772 87 15, 17 772 88 10, www.smakgorno.pl

Udziec wieprzowy pieczony z kością

12 czerwca 2007 roku wpisany na Listę Produktów Tradycyjnych. Producent: Zakład Przetwórstwa Mięsnego „SZAREK”, Widna Góra 74A, 37-500 Jarosław, tel. 016 621 91 43

Szynka wiejska markowska

10 marca 2006 roku wpisana na Listę Produktów Tradycyjnych. Producent: Zakład Uboju i Przerobu Mięsa Jan Fołta, 37-120 Markowa 409, tel. 017 226 55 57, www.markowska.pl

Szynka swojska pilzneńska

17 lipca 2006 roku wpisana na Listę Produktów Tradycyjnych. Producent: Przedsiębiorstwo Przemysłu Mięsnego „TAURUS” Sp. z o.o. w Pilźnie, ul. Legionów 58, tel. 014 67 06 130, www.stan-taurus.com.pl
«««  1 | 2 | 3 | 4 | 5  »»»  
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION