Dania i potrawy

Pierogi ruskie

Przepis: z zeszytu babci Katarzyny Łukowicz, kurs gotowania 1955 rok (gmina Brzostek)

Pierogi razowe pieczone

Przepis: Aniela Stec, Olchowce

Pierogi razowe pieczone

Przepis: członkinie Koła Gospodyń Wiejskich z Równego (Beskid Dukielski)

Pierogi razowe

Przepis: Gospodarstwo Agroturystyczne Krystyny Kowalskiej Zyndranowa 23, 38-454 Tylawa, tel. 013 4331163, 693 673 583 (Beskid Dukielski)

Pierogi pieczone z kaszą gryczaną

Przepis: Beskid Dukielski

Pierogi z kaszą gryczaną

Przepis: Koła Gospodyń Wiejskich z gmin: Solina, Baligród, Cisna, Olszanica, Lesko, Uherce Mineralne

Pierogi Dominika

Przepis: Olga Sokół, Lubatowa (Beskid Dukielski)
1  «««  14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22  »»»  34
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION