Mapa serwisu
Kontakt
szukaj
Kulinaria podkarpackie
Aktualności
Produkty
Podkarpackie produkty zarejestrowane w UE
Podkarpackie produkty tradycyjne
Polecane strony
Turystyka kulinarna
Z kart historii
Wydawnictwa
Klaster Podkarpackie Smaki
O klastrze
Członkowie
Wydarzenia
Fundusz Grantowy
Aktualności
Przedsiębiorcy
I nabór
II nabór
III nabór
IV nabór
NGO/JST
I nabór
II nabór
Dania i potrawy
Kluski tarte z mlekiem
Składniki:
1 kg mąki, 1 łyżka soli, pół kg ziemniaków gotowanych
Wykonanie:
Ciasto na kluski przygotować jak na pierogi (warenyki) tarte (bez nadzienia). Z ciasta formować kluski wielkości orzecha włoskiego i gotować na mleku.
Przepis:
Łączki (gmina Lesko)
wstecz
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION