Mapa serwisu
Kontakt
szukaj
Kulinaria podkarpackie
Aktualności
Produkty
Podkarpackie produkty zarejestrowane w UE
Podkarpackie produkty tradycyjne
Polecane strony
Turystyka kulinarna
Z kart historii
Wydawnictwa
Klaster Podkarpackie Smaki
O klastrze
Członkowie
Wydarzenia
Fundusz Grantowy
Aktualności
Przedsiębiorcy
I nabór
II nabór
III nabór
IV nabór
NGO/JST
I nabór
II nabór
Dania i potrawy
Polewka
Składniki:
serwatka, mąka, słodka śmietana, jajko
Wykonanie:
Serwatkę z młodego mleka zagotować. Dodać podbitkę czyli mąkę rozprowadzoną w słodkiej śmietanie. jeszcze raz zagotować.
Przepis:
Markowa
wstecz
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION