Aktualności

Ambasadorskie Ostatki w Rzeszowie

  • 28-02-2014
W sobotę 1 marca br. w restauracji Hotelu Ambasadorskiego w Rzeszowie (Rynek 13,14) Ostatki. Rewelacyjne karta menu i ciekawe eksperymenty techniczne. Danie główne czyli flet z drobiu przyrządzony będzie metodą sous vide czyli próżniową metodą długiego gotowania, dzięki czemu jego walory smakowe powinny być wyjątkowe! Do tego żurek staropolski i bogato zaopatrzony bufet, m.in. kurczak marynowany i łosoś marynowany w cytrusach. Szczegóły na: ambasadorski.com
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION