Aktualności

W Klubokawiarni Ferment warsztaty tworzenia serów

  • 18-01-2014
Stowarzyszenie Portius zaprasza do Klubokawiarni Ferment w Krośnie (ul. Portiusa 4) na kolejne spotkanie ze specjałami lokalnymi z cyklu „Weź tradycyjne smaki na warsztat”.

O ekologicznym wytwarzaniu serów z mleka krowiego opowiedzą lokalni wytwórcy w niedzielę 19 stycznia br.) o godz. 12:00. Gośćmi będą ludzi z Farfurni z Zawadki Rymanowskiej. Wstęp wolny.
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION