Aktualności

Biszkopty Jarosławskie

  • 19-06-2020

Biszkopty Jarosławskie to tradycyjny produkt Fabryki Pieczywa Cukierniczego „SAN”.

Ze względu na swoją lekkostrawność, wysoką wartość odżywczą, puszystą konsystencję i najwyższej jakości składniki polecane są szczególnie dzieciom i rekonwalescentom. 

Nie dodaje się ich do żadnych substancji spulchniających (drożdży, sody oczyszczonej lub proszku do pieczenia). Puszystą konsystencję zawdzięczają bardzo dobrze ubitym białkom jaj.

Dziś, mimo rozwoju technologicznego, biszkopty wciąż są formowane ręcznie i wypiekane według tradycyjnej receptury.

BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION