KALENDARZ IMPREZ

Wtorek, 22 Września 2020
Pon Wto Śro Czw Pią Sob Nie
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Aktualności

Podkarpacki Smaki w Warszawie

  • 25-06-2020

Podkarpackie – najlepsze – produkty i wyroby zapraszają na kolejny już AgroBazar do Warszawy na Tor Wyścigów Konnych na Służewcu, na którym w dniach 26-28 czerwca br. znajdziecie nas w gigantycznym białym namiocie.

Na kilkudziesięciu stoiskach wystawców z całej Polski możecie wybrać naturalne produkty rolne przygotowane w kontrze do agrochemii, inaczej mówiąc – bez dodatków i GMO. Znajdziecie żywność najbardziej wartościową, szczególnie potrzebną w trudnych czasach. Z certyfikacją ekologiczną, ale nie tylko, bowiem także z chronionym oznaczeniem pochodzenia geograficznego (PGI), jak również z tą zaliczaną do żywności wysokiej jakości, a mającej symbol QAFP, co jest świadectwem podporządkowania się Systemowi Gwarantowanej Jakości Żywności.

Czekać na was będą także tradycyjne miody, sery, wyroby garmażeryjne, soki, napoje, przetwory rybne, wypieki „made in Podkarpackie” – specjalnie wybrane i przywiezione, aby cieszyć podniebienie wymagających klientów. Dobre ceny, jeszcze lepsze smaki czyli stoisko „Podkarpackie Smaki” przygotowane przez Stowarzyszenie „Pro Carpathia” z producentami zrzeszonymi w Klastrze Podkarpackie Smaki.

Serdecznie zapraszamy na weekendowe zakupy produktów żywnościowych od polskich firm produktów z certyfikatami ekologicznymi i innymi oznaczonymi systemami jakości. Start Agro Bazaru w piątek 26 czerwca w godz. 14.00-18.00, w sobotę i niedzielę od rana czekamy w Warszawie na Służewcu na terenie Wyścigów konnych. Nasze działanie na Służewcu ma za cel skrócenie łańcucha dostaw z „pola do stołu".

BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION