Rodzinna firma Aliny i Wacława Beclów działa od 1993 r. w Handzlówce (Podkarpackie), wsi leżącej na skraju Hyżneńsko-Gwoźnickiego Obszaru Chronionego Krajobrazu.
Od początku suszą metodą tradycyjną (gorącym powietrzem), zachowując maksimum walorów produktu. Od lat sięgają po surowce z własnego gospodarstwa oraz od rolników z Podkarpackiego, a gdy jest z tym problem także z jego okolic. Z warzyw, owoców i ziół powstają naturalne herbatki owocowe, mieszanki ziołowe, suszone warzywa i owoce. Uzyskany certyfikat na produkcję ekologiczną i obrót, daje gwarancję „czystości” produkcji – od nasionka po gotowy wyrób na półce sklepowej. Ich wyroby nie zawierają żadnych sztucznych aromatów i dodatków. Nie są również poddawane kandyzowaniu, żadnym zabiegom konserwującym i sterylizacyjnym: chemicznym, radiacyjnym, mikrofalowym.