Aktualności

E-sklep Podkarpackie Smaki od wegańskiej strony

  • 03-04-2020

Zakład Mięsny „Jasiołka”, znany przede wszystkim z wyśmienitych wędlin, pod własnym szyldem wypuścił na rynek dwa zupełnie nowe, i trochę „kolidujące” z dotychczasową działalnością, produkty. Są to smakowite wyroby przede wszystkim dla… wegan, całkowicie wolne od produktów pochodzenia zwierzęcego. Mamy ich w sklepie tylko… kilka słoiczków

 

Pierwszy to humus z pomidorami i pesto. Jego składniki to ciecierzyca gotowana, pomidory suszone, pesto, olej słonecznikowy, sól, przyprawy i zioła naturalne (czosnek, pieprz czarny mielony, tymianek, oregano, mięta suszona, rozmaryn), cebula oraz koncentrat pomidorowy i woda oczywiście.

https://www.sklep.podkarpackiesmaki.pl/produkt/przetwory-owocowo-warzywne/humus-z-pomidorami

 

Drugi to pasztet wegański z ciecierzycy, fasoli czerwonej  i papryki zamknięty w hermetycznym słoiczku. Jego składniki to fasola czerwona gotowana, ciecierzyca gotowana, papryka czerwona suszona, olej słonecznikowy, sól, przyprawy i zioła naturalne (czosnek, pieprz czarny mielony, tymianek, oregano, mięta suszona, rozmaryn), cebula oraz koncentrat pomidorowy i woda oczywiście.

https://www.sklep.podkarpackiesmaki.pl/produkt/przetwory-owocowo-warzywne/pasztet-wegaki-z-papryk

 

Ciekawe czy to się w naszym sklepie przyjmie?!

BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION