Aktualności

Nowe pomysły w mądrej głowie

  • 14-01-2020

Kuchnią Restauracji Simple w Hotel Blue Diamond w Nowej Wsi koło Rzeszowa – obiekt na Szlaku Kulinarnym Podkarpackie Smaki - kieruje nowa osoba. Dorota Szostecka ma 17-letnie doświadczenie na stanowisku szefa kuchni, a w gastronomii działa już od ponad 20 lat.


Dorota Szostecka specjalizuje się w kuchni myśliwskiej oraz polskiej, ale nie obce są jej także doświadczenia z kuchnią regionalną. W poprzedni miejscu pracy długo utrzymywała w karcie menu sznycel wiedeński, czyli słynny Wiener Schnitzel, którym raczyli się smakosze kuchni galicyjskiej: Pasjonuje się również produktami super food, jak i ideami kuchni slow food. Te wszystkie doświadczenia wskazują na to, że jej nowe propozycje do karty menu zaskoczą nas na pewno nie raz.

BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION