Od jutra trwa największa impreza związana z żywnością organiczną w Polsce - Natura Food & beECO w Łodzi. Pośród wypełnionych towarem hal szukajcie również stoiska Stowarzyszenia „Pro Carpathia”, animatora Klastra Podkarpackie Smaki.
Razem z nami będzie firma Becla.pl oraz Zakłady Mięsne Smak Górno z Górna. Na naszym stoisku znajdziecie także przetwory rybne z Gospodarstwa Rybnego ze Starzawy k. Przemyśla oraz Smolin Fish z Rudy Różanieckiej. Na poszukiwaczy oryginalnych wyrobów czekać będą eko agrestade i napoje na bazie yerba mate z Owocowych Smaków ze Stalowej Woli. Wyjątkowe chleby przygotowała Aleksandra Kozło z piekarni Radosna Twórczość z Boguchwały. Znajdziecie też miody i miody smakowe z Gospodarstwa Pasiecznego Natalie Leban spod Jarosławia, ręczne wykonane czekolady z Manufaktury M. Pelaczara z Korczyny, pełne rękodzieło czyli konfitury z ucieranych płatków róży, wyjątkowy dżem dereniowy spod Przemyśla, słynne sery od Maziejuków z beskidzkiej Mszany, a także powidła śliwkowe z firmy Orzech z Kolbuszowej.
Jak widać więc warto do nas zajrzeć – zapraszamy do niedzieli, 20 października br. włącznie w godz. 10.00-18.00. Czekamy na Was na stoisku C3.