Aktualności

IV edycja gotowania na żywo tuż tuż

  • 24-05-2019

Restauracja Simple w Hotelu Blue Diamond w Małej Wsi k. Rzeszowa po sukcesie „warzenia” lokalnej kuchni znów proponuje wyprawę kulinarną – tym razem w piątek, 14 czerwca br. chce nas zabrać do samej Grecji.

 

Ostatnia impreza typu „gotowanie na żywo” tradycyjnych dań kuchni podkarpackiej w Restauracji Simple okazała się perfekcyjnie przygotowanym wydarzeniem, w czasie którego goście bawili się wyśmienicie, a owacja dla wszystkich zgromadzonych na końcu kucharzy była w pełni uzasadniona. Pomysłodawcami tego przedsięwzięcia był duet kucharzy: gościnnie Marcin Purgacz, Ambasador Marki Podkarpackie Smaki oraz Przemek Żurek, szef kuchni Restauracji Simple. To już wiadomo, że do tego przybytku gastronomicznego na imprezy chodzić zdecydowanie warto.

 

Tym razem specjalnym gościem restauracji będzie Teo Vafidis, z pochodzenia Grek, z zawodu szef kuchni i ekspert kulinarny, a z pasji ambasador kultury i kuchni greckiej w Polsce. Osobowość telewizyjna, znany głównie z talk-show „Europa da się lubić”, a także częsty gość w porannych programach takich jak „Kawa czy herbata?”, „Pytanie na śniadanie” i innych. Rezerwacje na 6-daniowy set tradycyjnych greckich potraw z muzyką na żywo czekają.

BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION