Już wkrótce w świątecznej atmosferze, w gronie najbliższych oraz przyjaciół zasiądziemy do suto zastawionego - wielkanocnego - stołu. Dla zapracowanych pań domu przygotowanie kilkunastu oryginalnych potraw to często praca ponad siły. Stąd też liczne pomysły szefów kuchni, aby pomóc i przygotować dania wysmakowane, zgodne, ale także coraz częściej zaskakujące nowym podejściem do wielkanocnej tradycji dobrego smaku.
Od lat catering świąteczny na wynos to mocna strona Karczma Jorgula w Nowej Dębie (ul. Bieszczadzka 2b). Ich oferta w swej złożoności zaskoczy nie jednego konesera smaku. W sumie mają 23 propozycji z segmentu dań podawanych na gorąco, zimnych zakąsek lub „na słodko”.
Od najbardziej klasycznych zup czyli żuru z kiełbasą, jajkiem i chrzanem, po roladki faszerowane, sakiewki czy karkówkę w sosie cebulowo-kardamonowym!
Zimne zakąski to eldorado smaków, w sumie 13 propozycji: szynka w estragonie, schab pieczony na różowo, boczek w czosnku, karkówka w ziołach, pasztety, a nawet dwie wersje chleba: z cebulą oraz z ziarnami.
Oferta na słodko to nieśmiertelny sernik w dwóch wersjach: z kruszonką lub ze skórką pomarańczową. Nie może także zabraknąć ciasta marcepanowego, czekoladowego czy maślanego z jabłkiem.
A pewność, że tej Wielkanocy nigdy nie zapomnicie – pod względem kulinarnym – bezcenna. Zamówienia: tel. 603 650 501 i 607 597 634 przyjmują do poniedziałku, 15 kwietnia br.