Masarnia w Zimnej Wodzie k. Jasła to jeden z największych w kraju producentów wędlin z koniny, jedyny w Podkarpackiem. W stałej ofercie masarni jest 69 rodzajów wyrobów mięsnych i 13 pozycji z koniny. Wszystkie wyroby przygotowywane są według starych, tradycyjnych receptur, wędzone we własnej wędzarni.
Produkują również wyselekcjonowane wyroby z mięsa wieprzowego, m.in.: szynkę staropolską, boczek wędzony, golonko pieczone, kaszankę z kaszą jęczmienną, także kaszankę z wątróbką oraz salceson, klops pieczony i pasztet domowy. Uznanie wymagających klientów zdobyła… słonina wędzona.
Szczególnym zainteresowaniem cieszy się ich kiełbasa wiejska. Ta chuda wędlina wykonana jest z wysokiej klasy ciepłego mięsa wieprzowego w naturalnej osłonce. Wędzona dymem z drewna olchowo-bukowego, lekko podsuszana. Dzięki technologii produkcji w gotowym wyrobie uzyskuje się efekt tzw. „zielonego oczka”, widocznego po przecięciu kiełbasy. Świadczy to o tradycyjnych metodach jej produkcji z najwyższej jakości surowca, bez dodawania konserwantów i polepszaczy.