Aktualności

Burgera obłożyli proziakiem

  • 10-01-2019

W gronie „fanatyków” proziaków Karczma u Garncarzy w Medyni Głogowskiej, obiekt na Szlaku Kulinarnym Podkarpackie Smaki, znajduje się już od lat.

 

Ich pieczone proziaki z dodatkiem robionych na miejscu smarowideł czyli dżemów i powideł mają swoich wiernych zwolenników. Karczma dołączyła również do grupy „eksperymentatorów” czyli dających „drugie życie” temu popularnemu wypiekowi na sodzie - tak właśnie wygląda ich burger w proziakowej bułce. Palce lizać!

BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION