Aktualności

Pieczywo dobre jak dawniej

  • 30-08-2018

Praca piekarza to nadal wysiłek fizyczny. Oczywiście przy pewnej mechanizacji, ale raczej ułatwiającej pracę niż ją zastępującej. Tak dzieje się w rzemieślniczych piekarniach średniej wielkości, bo o automatyce gigantów przemysłu pseudo piekarniczego nie będziemy tutaj wspominać.


W taki właśnie sposób powstaje codziennie w Zakładzie Cukierniczo-Piekarniczy IZA w Rzeszowie - członek Klastra Podkarpackie Smaki - tzw. pieczywo drobne. A jak smakuje możecie się przekonać kupując je w ich sklepie firmowy przy ul. gen. Pułaskiego 1, także w Rzeszowie.

BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION