Aktualności

Mimo zimy myślą o wiośnie

  • 20-03-2018

Zima zasypała Podkarpackie - wystarczyło dwa dni śniegu i po pierwszych oznakach wiosny śladu już nie ma.

Zasypany jest także Szlak Kulinarny Podkarpackie Smaki, ale to tylko pozory. W restauracjach, karczmach, dworach, zamkach trwają intensywne prace nad wiosenną kartą menu. Pierwsze swoje pomysły zdradza Patryk Kotarba, nowy szef kuchni Restauracji Zamek Dubiecko.


Na zdjęciu jedna z trzech wersji tatara przygotowana przez niego. Kolorystycznie już wiosenny, a nawet letni. I niebawem też będzie można przekonać się jak smakuje.

BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION