Aktualności

Proziakoburger proszę raz!

  • 24-09-2017

Kuchnia Karczmy u Garncarzy w Medyni Głogowskiej, obiekt na Szlaku Kulinarnym Podkarpackie Smaki, łączy tradycję ze współczesnym pomysłem na kuchnię i otwiera się na nowe grupy konsumentów.


Zafascynowanym fastfoodowymi smakami młodym ludziom prezentuje u siebie burger w proziaku, czyli placki na sodzie z „nadzieniem” z burgera, zieleniną sosem majonezowym i keczupem oraz frytkami.

BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION