Aktualności

Ze Slow Foodem w herbie

  • 10-08-2017

Sale Restauracji Hotelu Ambasadorskiego zajmują zabytkowe przyziemia i piwnice kamienicy przyrynkowej (Rzeszów, Rynek 13-14), z widokiem – w barze – na podziemną trasę turystyczną.

 

Kuchnia restauracji promuje zasady Slow Food, czyli regionalną naturalną żywność, a karta menu zmienia się wraz z porami roku. Klienci mają także możliwość zamówienia potraw w wersji bezglutenowej. Przygotowywane tu dania to umiejętne łączenie tradycji staropolskiej kuchni dworskiej z elementami regionalnej kuchni włościańskiej.

BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION