Aktualności

W samo południe

  • 25-03-2017

Karczma u Garncarzy w Medyni Głogowskiej, obiekt na Szlaku Kulinarnym Podkarpackie Smaki, zaprasza na niedzielny - 26 marca br. – obiad, na który poleca zupę cebulową z medyńskiego siwaka, a także roladki z indyka faszerowane prażonym słonecznikiem i serem mozzarella, podane z kopytkami i bukietem surówek. Dla łasuchów proponują na deser kruchy placem z jabłkami przykryty bezą. Serwować zaczynają już jutro od godz. 12.00.

BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION