Aktualności

Kulinarne święto w Dubiecku

  • 19-02-2017
Janusz Pyra, Szef Kuchni
Janusz Pyra, Szef Kuchni

Każdy dzień to święto kulinarne dla odwiedzających Restaurację Zamku Dubiecko. Ale niedziela to świętowanie szczególne: Janusz Pyra - Szef Kuchni i Ambasador Szlaku Kulinarnego Podkarpackie Smaki - tego dnia poleca coś wyjątkowego. Dzisiaj padło na danie z kaczką, karmelizowanymi jabłkami z wiśniami, puree z selera oraz biszkoptem z kaszy jaglanej. Grzech nie spróbować.

BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION