Aktualności

Tradycyjne smaki z Podkarpacia

  • 21-07-2017

Wszystkie produkty z serii „Spiżarnia Myśliwego” – wyrób Zakładu Mięsnego Smak-Górno w Górnie - to atrakcyjne propozycje nie tylko do pieczywa ale również na imprezy okolicznościowe jako przystawki na szwedzkim stole z jadłem wiejskim oraz jako łatwe w przechowywaniu i przewożeniu gotowe przysmaki na wakacyjne wyjazdy. Znajdziecie je w Internetowy Sklep Podkarpackie Smaki pod adresem: www.sklep.podkarpackiesmaki.pl.

 

Kiełbasianka z dziczyzną

Kiełbasianka powstała w oparciu o stara recepturę. W jej składzie znajduje się 53% mięsa z dzika oraz 35% mięsa wieprzowego. Jest to wyrób bez konserwantów i sztucznych dodatków o wysokiej zawartości białka. Dzięki procesowi sterylizacji temperatura przechowywania produktu jest pokojowa, a termin przydatności do spożycia to 18 miesięcy.

 

Bigos staropolski

Wyrób z segmentu „Gotowe danie”. Kapusta wyprodukowana na podstawie starej receptury z dodatkiem kawałków mięsa (udział 32%) oraz świeżych warzyw. Dzięki procesowi sterylizacji temperatura przechowywania produktu jest pokojowa, a termin przydatności do spożycia to 18 miesięcy.

 

Kapusta z grzybami leśnymi

Wyrób z segmentu „Gotowe danie jarskie”. Kapusta wyprodukowana na podstawie starej receptury z dodatkiem polskich grzybów suszonych 0,9% oraz świeżych warzyw. Doskonała jako potrawa wigilijna. Dzięki procesowi sterylizacji temperatura przechowywania produktu jest pokojowa, a termin przydatności do spożycia to 18 miesięcy.

BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION