Aktualności

Podkarpackie Smaki w Hiltonie

  • 25-06-2016

Półka Podkarpackie Smaki to przedsięwzięcie, którego celem jest promocja podkarpackich produktów tradycyjnych, regionalnych i ekologicznych, a także wsparcie naszych przedsiębiorców w powiększaniu sprzedaży ich - wysokiej jakości - wyrobów spożywczych. Pomysłodawcą idei „Półki” jest Stowarzyszenie „Pro Carpathia”, które obecnie lokalizuje je w markowych hotelach i restauracjach na terenie naszego województwa. Do grupy tych obiektów znajdujących się m.in. w Krasiczynie, Bachórzu, Ustrzykach Górnych, Polańczyku, dołączył od dzisiaj Hotel Hilton Garden Inn Rzeszów (ul. Kopisto 1). Mieszkający w nim turyści, przedsiębiorcy - a także osoby z zewnątrz - mogą już wybierać spośród suszonych owoców z firmy Becla.pl z Handzlówki, słodkości z Wytwórnia Ciast i Lodów Santos z Krościenka Wyżnego, pieczywa trwałego z ZPT B. Ramska w Rzeszowie czy podkarpackich miodów z Pasieka Leban z Morawska. Jeśli sprzedaż będzie się rozwijać oferta produktów ma się zwiększyć.

BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION