Aktualności

Wędliny zamkowe – wyrób własny

  • 15-04-2014
Hotel i restauracja Zamek Dubiecko uruchomił sprzedaż wędlin na wielkanocne stoły. W ofercie, m.in. filet z gęsi sous-vide, polędwiczki wieprzowe nadziewane borowikami, wędzona szynka z dzika, pasztet wielkanocny ze śliwkami oraz biała kiełbasa z majerankiem i czosnkiem. Z innego segmentu jest Pascha wielkanocna z bakaliami. Dodatkowo można także zamówić dania do obiadu świątecznego w wersji dla 4-6 osób, np. schab duszony z warzywami czy roladę z kaczki nadziewanej wątróbką.
Zamówienia przyjmowane są do 15 kwietnia br., tel. 16 651 10 58, 600 240 270, recepcja@dubiecko.com.
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION