Aktualności

Wielkanoc spędź po królewsku w Dubiecku

  • 13-04-2014
fot. Tadeusz Budziński
fot. Tadeusz Budziński
W okresie 17-21 kwietnia br. Hotel Zamek Dubiecko, na Szlaku Kulinarnym Podkarpackie Smaki, przygotował wyjątkową ofertę pobytową. Cena pakietu obejmuje 4 noclegi (w cenie 3) w komfortowym pokoju ze śniadaniem, trzy obiadokolacje (w godz. 16.00-20.00). Zamkowe komnaty oraz oficyna hotelowa, zlokalizowana w bocznym skrzydle, oferują zakwaterowanie w pokojach jedno, dwu i trzyosobowych. Wystrój wnętrz odwzorowuje charakterystyczny klimat XVIII-wiecznych komnat. Każda z nich ma swój niepowtarzalny nastrój i przyporządkowaną inną bajkę Ignacego Krasickiego.
Oprócz tego typu walorów goście hotelowi będą mogli wziąć udział w uroczystej liturgii Triduum Paschalnego w barokowym kościele karmelitów Bosych w Przemyślu (liturgia animowana chóralnie przez zespół Twoje Niebo). Czeka ich także wspólne szykowanie wielkanocnego koszyczka oraz wyjście do kościoła w Dubiecku w celu poświęcenia pokarmów. Uroczyste Wielkanocne śniadanie w formie bufetu świątecznych smakowitości odbędzie się 20 kwietnia (niedziela), w godz. 8.00-14.00.
Na pragnących wielkanocnego zamyślenia - przy dźwiękach cytry – czekać będzie o. Mariusz Wójtowicz OCD. W ofercie także wycieczka szlakiem architektury sakralnej po okolicy, program dla najmłodszych oraz program dla aktywnych.
Cena pakietu dla dwóch osób: 900 zł, rezerwacje: recepcja@dubiecko.com lub 600 326 822.
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION