Aktualności

Jak dobrać piwo do potrawy?

  • 22-03-2014
Bieszczadzka Wytwórnia Piwa w Uhercach Mineralnych organizuje warsztaty, w czasie których można poznać zasady podawania i degustacji piwa oraz zasady łączenia piwa i jedzenia. W czasie spotkania jego uczestnicy mogą próbować piw prosto z Bieszczadzkiej Wytwórni Piwa w trzech różnych stylach piwnych i pasujące do nich przekąski. Dowiedzą się także, jak dobrać piwo do potraw pikantnych, słodkich, lekkich deserów, czy kuchni orientalnej.
Warsztaty prowadzi Piwowarka Aga – autorka blogu Kuchnia Piwowarki Agi. Przewidywany czas spotkania to ok. 60 minut dla grupa 10-50 (maksymalnie) osób, cena od osoby 15 zł. Zainteresowani kontakt: biuro@ursamaior.pl lub tel. +48 13 492 79 69, +48 791 146 277.
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION