Wydarzenia

Nowi członkowie dołączyli do Klastra Podkarpackie Smaki

  • 01-04-2016

Posiedzenie Rady Klastra Podkarpackie Smaki, przyjęło czterech nowych członków Klastra:

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Marek Leśniak ze Strzyżowa

Zarząd Dóbr Smolin s.c. z Lubaczów

F.H.U. Anna Kątna z Wetlina

Firma Cukiernicza "Ciacho" Renata Glazer z Jasionów


Obecnie Klaster liczy już 50 członków.




BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION