KALENDARZ IMPREZ

Czwartek, 24 Maja 2018
Pon Wto Śro Czw Pią Sob Nie
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

IV nabór

Kolejne umowy o dofinansowanie podpisane

  • 03-03-2015


W związku z IV naborem wniosków do Funduszu Promocji Produktu Regionalnego/Tradycyjnego/Ekologicznego - PRZEDSIĘBIORCY w ramach projektu pn. "Alpejsko-Karpacki Most Współpracy" współfinansowanego przez Szwajcarię w ramach szwajcarskiego programu współpracy z nowymi krajami członkowskimi Unii Europejskiej i pojawieniem się oszczędności, jeden beneficjent (Markowa Zakład Uboju i Przerobu Mięsa Jan Fołta) z listy rezerwowej projektów rekomendowanych do dofinansowania podpisał umowę o dofinansowanie projektu.


W ramach IV naboru do Funduszu Promocji Produktu Regionalnego/Tradycyjnego/Ekologicznego – PRZEDSIĘBIORCY podpisano 5 umów o dofinansowanie projektu na kwotę: 179 426,40 PLN z następującymi beneficjentami:

  1. AR Szelc Spółka Jawna,
  2. Rodzinne Gospodarstwo Ekologiczne „FIGA” s.c. Waldemar i Tomasz Maziejuk,
  3. Zakład Masarski s.c. Józef Bawoł, Wojciech Bawoł,
  4. Zakład Mięsny SMAK-GÓRNO sp. z o.o.,
  5. Markowa Zakład Uboju i Przerobu Mięsa Jan Fołta.


BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION