Aktualności

W Mielcu - tradycja z nowoczesnością

  • 03-12-2016
Restauracja Hotelu Atena w Mielcu (ul. Przemysłowa 67), obiekt na Szlaku Kulinarnym Podkarpackie Smaki, wprowadza sezonową jesienno-zimową kartę. Już 3 grudnia nowe menu - jak zapewnia Szef Kuchni - łączące światowe trendy kulinarne z polską kuchnią tradycyjną.
Podczas czterodniowej akcji promocyjnej, która zaczyna się już w sobotę - w dniach 3-6 grudnia br. - będzie można posmakować nowych dań płacąc jedynie połowę ceny potrawy.
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION